Projektmxwisby.blogg.se

Här kommer att visas bilder på MX Wisbys alla projekt, från olika banbyggen till tävlingar och träningar. Ansvarig Karin Jakobsson

Mycket planering blir det !

Kategori: Allmänt

Idag var det 7 st som kom till arbetsdagen och vi började med att gå runt området för att fortsätta planera anläggningsprojektet.
 
 
 
 
Somliga kom på moped ;)
 
 
 
Det som prioriteras nu är att få fram material till bullervallen. Hela området där starten på crossbanan ska gå är röjt med motorsågar och det området skövlas bort emot där bullervallen ska ligga.
 

I depån börjar det också likna nåt.
 
 
 
 
Nya vägen ner till depån blev riktigt bra.
 
 
Framför tippen har vi också röjt , där kommer det bli kanon för publik att stå!
 
 
Står man på tippen kommer man att kunna se nästan hela banan! Kan ni se visionen framför er? 30 taggade förare som ger järnet... Gott!
 
Så fort de sista papprena är klara hos länsstyrelsen (riktigt snart förhoppningsvis) ska vi slå upp portarna in till endurobanan....Vi tror det finns många därute som väntar på att få ett ställe att träna till GGN på. Men som sagt vi återkommer så fort vi får besked.
 
 
 
Slutligen ett stort tack till de som ställde upp idag, allt från att bistå med maskinpark till att dra grenar !!
Är inte riktigt bestämt när nästa arbetsdag blir, troligen om två-tre veckor. Vi återkommer om det med.
Men som sagt, har ni något som ni känner att ni kan bidra med - kan vara allt från färg till maskiner eller arbetskraft, tveka inte att ringa Krister Wiman på 072-8377768 !